slide 01
slide_ob03.png
slide_ob03.png
POȚI SĂ TE BIZUI pe noi
DĂ NE PLANUL TAU
&
și construim
TI-O PROIECTĂM
slide_ob01.png
slide_ob02.png
slide 02
slide02_ob01.png
construieste
cu credința
slide 03
slide03_ob01_1.png
Posibilităţi de inchiriere utilaje

VISUL POATE DEVENI REALITATE CU NOI

Închiriere utilaje

Parcul nostru de utilaje dispune de numeroase utilaje care pot fi închiriate. Termolang SRL asigură și deserventul, combustibilul necesar ...

Detalii

Case de locuit, pensiuni

Executăm case de locuit, unități de cazare, de calitate, la termenul asumat. Firma noastră vă pune la dispoziție cunoștințele profesionale ...

DETALII

Lucrări de execuție drumuri

Una ditre activitățile principale ale firmei noastre o reprezintă lucrările de construții ale drumurilor. Executăm orice lucrare de construcții drumuri ...

DETALII

Lucrări

Sângeorgiu de Pădure DETALII LUCRĂRI
Sisteme de ventilație și de climatizare DETALII LUCRĂRI
Restaurantul Huntanya DETALII LUCRĂRI
Stația de tratare a apei potabile din Vlăhița DETALII LUCRĂRI
Reabilitarea rețelelor de apă potabilă din Vlăhița DETALII LUCRĂRI
Mădăraș – Rețele de apă DETALII LUCRĂRI
Instalații de încălzire, centrale termice DETALII LUCRĂRI
Centrul balneoclimateric din orasul Borsec DETALII LUCRĂRI

Alte activităţi

Sisteme de climatizare

Prin execuția sistemelor de climatizare și ventialție asigurăm conformtul celor aflați în încăpere. Sistemele sunt executate cu exactitate, bine reglate ...

DETALII

Lucrări de instalații gaze

Firma noastră este autorizată să execute lucrări de instalații gaze pentru uz intern. Executăm instalații de gaze în baza proiectului verificat, recepționat din partea clientului ...

DETALII

Subtraversări drumuri

Dispunem de o rachetă capabilă să execute subtraversări în diferite diametre (suntem singura firmă în Odorhei care dispune de o rachetă cu astfel de dotări) ... 

DETALII
SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT DETALII

DECLARAŢIA CONDUCERII FIRMEI ÎN DOMENIUL ASIGURĂRII CALITĂŢII

DECLARAŢIA CONDUCERII FIRMEI ÎN DOMENIUL ASIGURĂRII CALITĂŢII 

TERMOLANG Srl., care are ca domenii de activităţi lucrări de instalaţii interioare, lucrări de construcţii reţele hidroedilitare exterioare, lucrări de construcţii ale autostrăzilor şi drumurilor, lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este interesat în creşterea permanent a calităţii şi eficienţei serviciilor prestate şi a lucrărilor executate, în vederea satisfacerii pretenţiilor clienţilor şi altor persoane interesate şi creşterea competitivităţii în raport cu entităţile concurente.  Bineînţeles acordăm o atenţie sporită la respectarea actelor normative în vigoare referitoare la protecţia mediului, şi la sănătatea şi securitatea în muncă.

SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT

În vederea atingerii scopurilor amintite TERMOLANG Srl. îşi exercită activitatea în baza unui system de management integrat care corespunde cerinţelor standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005., SR OHSAS 18001.si SA 8000:2008.
 Conducerea TERMOLANG Srl. se obligă:
  1. Să menţină şi să îmbunătăţească sistemul de management integrat, să asigure o gestionare corepsunzătoare a deşeurilor privind deşeurile rezultate din activitatea unităţii.  
  2. Să supună controlului riscurile referitoare la protecţia muncii şi la eventualele poluări.
  3. Să asigure respectarea cerinţelor legale şi a altor cerinţe aplicabile în cadrul unităţii, să asigure accesul tuturor părţilor interesate la politica privind domeniile de asigurare a calităţii, protecţia mediului şi în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă şi la realizările unităţii.
  4.  Să supună controlului mediul de lucru şi emisiile în Mediu. 
  5. Să satisfacă la un nivel înalt pretenţiile Clienţilor şi altor persoane interesate în domeniul de activitate al unităţii.  
  6. Să sprijine angajaţii în demersurile lor de prevenire a accidentelor de muncă.
Prevederile manualului sistemului de management integrat şi cele ale documentelor aferente (procedure, prescripţii etc.) au un caracter imperativ pentru toţi angajaţii unităţii.

COORDONAREA MANAGEMENTULUI INTEGRAT

Conducerea a numit pe Domnul Pakot Ferenc în funcţia de reprezentant al conducerii, care este responsabil pentru coordonarea tuturor activităţilor referitoare la sistemul de management integrat. 

Constructor cu experienţă

Firma Termolang Srl. din Odorheiu Secuiesc este o societate înfiinţată în anul 2000, care are următoarele obiecte de activitate: lucrări de instalaţii interioare, lucrări de construcţii ale autostrăzilor şi drumurilor, lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale precum şi lucrări de instalaţii electrice inteioare. 

Scopul nostru este să oferim Clienţilor noştrii servicii de calitate la preţuri accesibile. Ne sprijinim pe pregătirea profesională a colegilor noştrii cu o vastă experienţă şi suntem capabili să realizăm lucrări de construcţii în toate domeniile. Factorul determinant în succesul nostru este execuţia unor lucrări de calitate cu materiale şi tehnologii de ultima generaţie.

Scopul nostru este să oferim Clienţilor noştrii servicii de calitate la preţuri accesibile.

 

Termolang în cifre...

200000

> metru de teava

1002

numeroase case

5000

km de drum

© Copyrights 2016 Termolang Kft. Toate drepturile rezervate!