Sisteme de ventilație și de climatizare

DESCRIERE PROIECT

În cadrul acestui proiect am executat lucrările de instalaţii ale sistemului de încălzire şi răcire pentru hala industrială construită pentru fabricarea aspiratoarelor industriale marca Karcher cunoscute în toată lumea. Am instalat panouri radiante pe plafonul halei având o înălţime interioară de 12 m, care asigură încălzirea departamentului de producţie. La înfiinţarea sistemului de încălzire am utilizat suporturi marca Gripple, cu ajutorul cărora am montat cu uşurinţă într-un timp foarte scurt aproximativ 4000 m ţeavă din metal.

Filmul realizat despre acesta poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=x8S_gwkjDHU Încălzirea birourilor este realizat partial prin încălzire în pardoseală şi partial cu radiatoare, răcirea fiind realizată prin instalarea a 23 bucăţi ventiloconvectoare cu doi ţevi marca DencoHappel, iar unde procesul tehnologic a impus am instalat sisteme de aer condiţionat mono – şi dual split marca Daikin.

Agentul termic este produs de centralele termice instalate de firma noastră, cu ajutorul a două cazane pe gaz marca Hoval având o capacitate de 560 kW fiecare, şi care prepară inclusiv apa caldă menajeră necesară pentru băi într-un boiler de 3000 litri, împreună cu sistemul solar. Lichidul de răcire circulă în system printr-un Chiller marca DenkoHappel având o capacitate de 155kW, montat pe acoperiş.

La porţile utilizate cu ocazia intrării şi ieşirii autoutilitarelor am instalat perdele de aer electrice care au rolul dea bloca ieşirea aerului cald din incinta halei.

PARAMETRII PROIECT

Categorii:
Categorie: Hale
Beneficiar: Karcher - CER Cleaning Equipment SRL
Locaţie:: Curtea de Arges, judeţul Arges
Amplasament: 215.000 m2
Data recepției: 2016
Valoarea Proiectului: 157.000 Euro + TVA
Proiectant: SIV Consult SRL
© Copyrights 2016 Termolang Kft. Toate drepturile rezervate!