Instalații termice, instalații sanitare, rețele de alimentare cu apă și canalizare interioare.

La data înființării firmei noastre, activitatea principală era formată din lucrări de instalații termice și răcire, lucrări de instalații rețele de alimentare cu apă și canalizare interioare, lucrări de instalații aer condiționat și ventilație. 

Cu ocazia extinderii obiectului de activitate al societăţii am acordat o atenție sporită dezvoltării acestor domenii de activitate. Încercăm aplicarea unor soluții moderne, atât în cazul sistemelor tradiționale cât și în cazul celor economice.

Executăm lucrări de instalații termice cu apă caldă și instalaţii termice cu apă rece – cu radiatoare, încălzire în pardoseală şi în pereţi, cu panouri infraroşu. În conformitate cu pretenţiile clienţiilor, sursele de căldură care alimentează sistemele termice pot fi cazane cu combustibil solid sau cu combustibil lichid, cazane electrice, pompe de căldură sau combinația acestora. Putem executa rețelele din țevi din oțel, ppr, cupru, pexal (cu cinci straturi). 

Executăm sisteme interioare de alimentare cu apă și canalizare vizibile (în afara peretelui) respectiv incorporate în perete sau în pardoseală) conform solicitărilor. Materialele utilizate la execuția lucrărilor pot fi ppr, oțel zincat, oțel inoxidabil, cupru și țevi cu cinci straturi. Executăm instalații sanitare speciale (jacuzzi, echipamente utilizate de către persoane cu dizabilități). În locuri unde presiunea apei nu este suficientă, instalăm stații de pompare corespunzătoare. Putem asigura producerea apei calde menajere atât prin soluții tradiționale cât și prin colectoare solare.

Lucrările de execuție se realizează conform prevederilor, normativelor și standardelor în vigoare din domeniu.
© Copyrights 2016 Termolang Kft. Toate drepturile rezervate!