Klíma, szellőzőrendszerek

PROJECT LEÍRÁSA

A világszerte ismert Karcher márkájú ipari porszívók gyártására épített ipari csarnok fűtési– és hűtési rendszerét viteleztük ki ennek a projektnek a keretén belül. A 12 méter belmagasságú csarnok mennyezetére kétcsöves hősugárzó paneleket szereltünk, amelyek biztosítják a termelési részleg fűtését. A fűtésrendszer kiépítésénél a Gripple által gyártott felfogató bilincseket használtuk, melyekkel könnyen és gyorsan szereltünk fel közel 4000 m vascsövet.

Az erről készült kisfilmet itt tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=x8S_gwkjDHU

Az irodák fűtését nagy részben padlófűtéssel és néhol radiátorokkal, a hűtését pedig 23 darab 2 csöves DencoHappel ventilokonvektorok szerelésével viteleztük ki, valamint ahol a technológiai folyamat megkövetelte ott Daikin mono- és dual split légkondicionáló rendszereket szereltünk be.

A fűtőközeget az általunk szerelt kazánházban állítja elő két darab 560 kW-os Hoval gázkazán, melyek ugyanakkor a mosdókba szükséges használati meleg vizet is előkészítik egy 3000 literes bojlerbe, a napkollektoros rendszerrel közösen. A hűtő folyadék egy 155kW-os DencoHappel Chilleren keresztül kering a rendszerben, melyet a tetőre szereltünk fel.

A teherautók be- és kipakolásakor használatos dokkoló kapuk fölé elektromos légfüggönyöket szereltünk, hogy télen meggátolják a meleg levegő kijutását a csarnokból.

PROJECT PARAMÉTEREK

Kategóriák:
Befektető: Karcher - CER Cleaning Equipment SRL;
Helység: Curtea de Arges, Arges megye
Terület: 215.000 m2
Átadás időpontja : 2016
Project értéke: 157.000 Euró + TVA
Tervező: SIV Consult SRL
© Copyrights 2016 Termolang Kft. Minden Jog Fenntartva!